Mönsterås Kommuns handlare står samlade!

I Mönsterås Kommun finns ett brett utbud av butiker, som visserligen ligger lite utspridda, men vill man så kan man hitta det mesta! På vår hemsida finns de flesta butiker representerade och där finns också all information man behöver för att hitta rätt. Testa gärna vår sökfunktion!

Våra butiker kännetecknas av god, personlig service och varvas med t ex kroppsvård, caféer och restauranger vilket skapar ett unikt utbud som är svårslaget för en så liten kommun. De mysiga små butikerna skapar ett levande centrum och är ett viktigt inslag i en attraktiv kommun, närheten till havet gör inte saken sämre!

Givetvis är butikerna beroende av att kunder utifrån hittar hit och att kommunens invånare handlar på hemmaplan. Trenden och känslan senaste åren är att fler har upptäckt vad Mönsterås Kommuns butiker kan erbjuda och att fler väljer att handla här vilket uppskattas något enormt! Många kunder föredrar att slippa trängsel och få den där extra personliga servicen som våra butiker har tid att ge varje kund.

Alla som kommer in i våra butiker är viktiga för oss och vi hoppas att alla våra butiker är viktiga för er!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.