BBQ-day med musiktema inför Mors Dag

Det här evenemanget har redan hänt

Lördagen den 30/5 kl. 10-15 anordnar Mönsterås Handel Barbeque-day med musiktema!

Denna helg är vanligtvis årets höjdpunkt för många då Mönsterås Bluesfestival skulle ägt rum, pga rådande läge är detta tyvärr inte möjligt. Vi vill ändå uppmuntra folk att komma ut i det fina vädret och därför anordnar vi denna lördag Barbeque-day. Givetvis uppmanar vi folk att stanna hemma ifall man har minsta symptom och när vi är ute respekterar vi varandra och håller avstånd, vi har som tur är gott om plats för alla i vår fina kommun.

Handlar man för minst 200 kr i någon av våra butiker får man en grillbiljett som kan lösas in mot en hamburgare med dricka vid någon av grillplatser i Kyrkparken i Mönsterås. Har man inte handlat och ändå skulle vara sugen på en grillad hamburgare kan man på plats Swisha valfritt belopp till organisationen Suicide Zero så får man en bit mat. Grillningen tillsammans med Suicide Zero sker i samarbete med COOP Mönsterås.

Under dagen kan du gå en promenad och svara på Mönsterås Handels musikquiz med frågor om våra lokala musikhjältar. Starten är vid butik Drömhem och målgången vid Leksakspalatset, även denna gång drar vi tre vinnare bland er som lämnat in svaren. Samtliga frågor sitter i skyltfönstren så man behöver inte gå in i butikerna om man inte vill!

Välkomna till en trevlig dag där vi visar kärlek genom att hålla avstånd!