Munken Hotell

Vid E22 i Mönsterås ligger nyöppnade Munken, fd Hotell Kronobäck. På anläggningen finns hotell med 35 hotellrum, restaurang med uteservering som serverar allt från frukostbuffé till à la carte. Dessutom finns goda konferensmöjligheter eller varför inte låta oss anordna ditt nästa event!

LUNCH & À LA CARTE

Här serveras god vällagad mat. På vår meny finns det något för alla. Vi har även vegetariska/veganska alternativ och självklart finns det något för barnen också. Restaurangen är mycket rymlig och barnvänlig samt bra anpassad för bussgrupper. Vi har fullständiga rättigheter.

FRUKOSTBUFFÉ

Hos oss blir ni serverad en stor och god frukost.

Frukostbuffé alla dagar, 95 kr
(Barn upp till 12 år 59 kr)
Frukost serveras
Måndag – fredag 6.30-9.30
Lördag – söndag 7.30-11.00

MACKOR & FIKA

Vi har alltid nybryggt kaffe, härliga smörgåsar och gott fika.

HOTELL

Bekvämt och prisvärt. Munken har 35 fräscha hotellrum i olika storlek. Det passar lika bra för singelgästen som för familjen. Stor och god frukostbuffé ingår alltid när ni bor hos oss. Vi har gratis wifi och fri parkering.

KONFERENS

Liten eller stor – det spelar ingen roll. På Munken finns möjlighet till konferenser och möten av alla slag. Våra olika konferensrum är anpassade för allt från en handfull deltagare till flera hundra och utrustade med allt som krävs för att göra konferensen lyckad. Våra tekniker har hög teknisk kompetens och vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda det senaste inom området.

EVENEMANG

Invigning, jubileum, releasefest, mässa, musikfestival eller kick off? Anledningarna till ett evenemang kan vara många och förväntningarna stora.

Vi vet hur du får eventet att lyfta med rätt teknik och kreativa lösningar.

Tillsammans skapar vi ett unikt innehåll utifrån era önskemål och behov.

Adress

Timmernabbsvägen 2
38392 Mönsterås

Öppna i Google Maps

Öppettider

Ord. öppettider i restaurangen:
Måndag – torsdag: 06.30-17.00
(köket stänger 16.00)
Fredag: 06.30-14.00

Lördag – Söndag: 07.30 – 11.00
(endast frukostservering )