Decimal AB

Småländska grindar från Decimal AB

En grind kan se ut på många sätt. En trägrind passar som regel alltid i samband med äldre bebyggelse och går ofta bra ihop även med moderna hus. Den kan anpassas till olika typer av staket, häckar och stenmurar. Det som är viktigt är att den är så lätt som möjligt, speciellt för breda grindöppningar. Grindstolparna skall vara kraftiga och väl förankrade i marken.

Våra grindstolpar är som standard 145 x 145 mm i fyrkant och 1,30 m höga över marken. De ska förankras i betongfundament med de medlevererade, kraftiga, galvaniserade plintsjärnen. Du bestämmer själv vilket mått du vill ha mellan stolparna. Om grinden ska monteras mellan befintliga stolpar ska du uppge måttet mellan stolparna. Vi anpassar grindens storlek till detta. Kontakta oss för komplett information.

Som standard tillverkar vi alla grindar i tryckimpregnerat trä för lång hållbarhet. Det går utmärkt att måla grindarna, men man bör vänta tills virket är ordentligt torrt. En stor fördel är våra dubbelsidiga gångjärn med ställbara hakar. Det finns även hakar för stenstolpar.

Adress

Alsteråvägen 53
484 40 Ålem

Öppna i Google Maps